Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az élet


 Az élet

 
 
 


Bárhogy is lesz, becsüld meg az életet, becsüld meg a társad, becsüld meg a Szerelmet. Légy hálás azért, amit kaptál és ne félj akkor sem, ha éppen egyedül utazol. Néha nem is kell több, elég csak kinézni az ablakon, hogy észrevedd ezt a temérdek csodát, ami körülvesz a világban. Merj élni, merj boldog lenni a körülményeid dacára is. De igyekezz mindig jobb ember lenni. Olyan ember, aki űrt hagy majd maga után miután eléri a végállomást.

 

 
 

vaszary_aranykor.jpg


Az életben semmi sem történik véletlenül.

 
 
 


Az életben semmi sem történik véletlenül. Sem emberek, sem pedig események nem bukkannak fel ok nélkül az életünkben. Kapcsolataink alakulásának és fejlődésének semmi köze a szerencséhez. Minden azért történik, mert erő hat rá. Ez az erő mindenkit összeköt. Ez dönti el, megtaláljuk-e magunkat vagy sem. Ez határozza meg, mit érzünk, és hogyan viselkedünk. Ha megértjük ezt az erőt, és tudatosan alkalmazzuk, pontosan azokat az embereket és eseményeket vonzzuk be az életünkbe, akikre és amelyekre mindig is vágytunk.

(Ruediger Schache)
 

www.tvn.hu_d3c6f046a8952275caf5ed80ec7e6e08.gifAz élet

 
 
  Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben.
 

           Az élet....... váratlan reakciói könnyen kibillenthetnek minket az egyensúlyhelyzetből. Egy tett, amelyben jó szándék rejtőzött, mégis félreértettek, egy igaz mondat, amelyet másként értelmeztek, egy gondolat, amelyet nem tudnak elfogadni - mind oda vezethetnek, hogy egy pillanatra megingunk. Mit csináltunk rosszul? Mit mondtunk vagy tettünk helytelenül? Valójában semmit! Mert van úgy, hogy a fogadó fél egyszerűen másként értelmezi gondolatainkat, mint ahogyan mi szeretnénk, mert még nem ott tart, ahol mi járunk. És ezt el kell tudni fogadni! Majd eljön a perc, amikor az átadott üzenet ott is értelmet nyer, ahol ma még értetlenség veszi körbe! És ha mindezt megértjük, és elfogadjuk, akkor bennünk is helyreáll a béke, az egyensúly. (Kovács Nóra)

 

 

03b524aa183b40c0f59cb962acc2dca6.gif

 

 

 

Ne szégyelld kimondani... Ember, ne szégyelld kimondani: SZERETLEK, Ne csak dajkádnak, kedvesednek mondd, szeretlek. . . De mondd a Holdnak, a Napnak is, hogy szeretlek, És mondd a szélnek, a fellegeknek, szeretlek, szeretlek! Mondd a forrásnak, a csermelynek, szeretlek, A tavaknak és a tengereknek, szeretlek. . . Mondd a hegyeknek, a fenyveseknek, szeretlek, És a virágoknak, a mezőknek, szeretlek, szeretlek! Mondd a delfinnek, a kismadárnak, szeretlek, A pillangóknak, az őzikéknek, szeretlek. . . Mondd a Földnek, Égnek, csillagoknak, hogy szeretlek, Minden népnek, összes gyermekének, szeretlek, szeretlek! Ám ha szégyellnéd kimondani, hogy szeretlek, Hát kiáltsák világgá tetteid, szeretlek. . . E szócskától megszépül a világ, SZERETLEK, És akkor meglátod, visszakiált, SZERETLEK, SZERETLEK! Meglátod, visszakiált!:)

 

9lpy-3rz-1.gif

" Ragyogó szemedbe néztem,
 Nem tudom miért pont beléd szerettem.
 Kértem Istent, engedjen feledni,
 Ez volt a válasz: Téged Kell Szeretni. "
 
" Remélem ma éjjel szívemre vigyázol,
 Remélem tudod Mennyire Hiányzol.
 Remélem ma éjjel álomba vezetlek,

 S ott elmondhatom Mennyire Szeretlek! " 

74636_532815363416213_104927180_n.jpg

 

"Az, aki nem a saját útját járja, előbb-utóbb megbetegszik, hiszen minden fizikai fájdalom, rossz érzés üzenet a lelkünktől. A lényeg, hogy azzal foglalkozz, ami Te vagy, találd meg az életben a megfelelő segítőtársakat, és teremtsd meg a belső harmóniádat. Csak ez számít, semmi más." (Szepes Mária)

394851_4236687515580_362683522_n.jpg 

 

 

Testileg-lelkileg nem lesz egészséges soha senki úgy, ha nem vállalja az elfojtott, meg nem élt érzéseinek az átélését, és ha ezeken nem változtat. Átélni és kimondani - persze egy adott pillanatban. Azután elfogadni és változtatni. Soha senki nem lesz kiegyensúlyozott és boldog, ha ezt nem képes megtenni. Ellenkező esetben csak vergődni fog félelmeinek a csapdájában, egészen a haláláig. (Csernus Imre)

74636_532815363416213_104927180_n.jpg

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.